Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد با انتقال قالب از شرکت خارجی به سایپا تولید مدل فیس لیفت محصول کوییک (کوییک.اس) اواخر آذرماه آغاز و این خودرو زمستان امسال وارد بازار کشور می‌شود.

به گزارش عصر ایران، گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد که مراحل پیش تولید و تست‌های لازم برای تولید کوییک.اس انجام شده و با انتقال قالب از شرکت خارجی در ماه جاری، تولید آزمایشی این محصول از اواخر آذرماه و تولید انبوه آن از دی‌ماه۹۹ آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروی "کوییک S"

تغییر در زمان‌بندی پروژه تولید کوییک.اس و طولانی شدن زمان آغاز تولید انبوه این محصول به دلیل تاکیدات کیفی و روند جدید این گروه در ارتقاء کیفیت قطعات و محصول نهایی و همچنین محدودیت‌های ناشی از اجرای پروتکل‌های بهداشتی با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در یکی‌ از شرکت‌های قالب‌سازی خارجی است که با دستور مدیریت ارشد گروه سایپا این موضوع به صورت مستمر پیگیری شده و ضمن بهبود کیفیت مورد نظر، قالب‌سازی نهایی این محصول فیس‌لیفت در شرکت خارجی به اتمام رسیده و آماده انتقال به داخل کشور است.

مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا در این خصوص اعلام کرد تاکنون چندین دستگاه از این محصول با قطعات نهایی از قالب‌های اصلی در این مرکز تولید شده و تستهای تأییدیه آن نیز به پایان رسیده است، همچنین بر اساس رویه‌های کیفی داخلی سایپا، مراحل دریافت تأییدیه از نهادهای ناظر از جمله نیروی انتظامی برای شماره گذاری، تأییدیه از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران و نیز مجوز شماره گذاری تا انتهای دی‌ماه۹۹ به پایان رسیده و کوییک.اس در بهمن‌ماه۹۹ به بازار عرضه می‌شود.

در خصوص خودرو ساینا.اس (دیگر محصول جدید فیس‌لیفت پلت‌فرم X200 سایپا) نیز به اطلاع می‌رساند که این محصول هم‌اکنون در خط تولید شرکت سایپا سیتروئن در حال تولید انبوه بوده ولیکن جهت عرضه به بازار صرفاً در انتظار تعیین و اعلام قیمت از سوی شورای رقابت است.

خودروی "ساینا S" 

سازمان فروش گروه خودروسازی سایپا نیز اعلام کرد که وجه واریزی مشتریان در پیش فروش‌های این محصولات مشمول سود مشارکت و همچنین جریمه تاخیر خواهد شد و گروه خودروسازی سایپا در این خصوص نیز نسبت به ایفای تعهدات خود اقدام خواهد کرد.

این سازمان توضیح داده که گروه خودروسازي سايپا با هدف رضايتمندی و پاسخ به نياز ضروری برخی از مشتريان به خودرو، طرح تبدیل و پیشنهاد صدور دعوتنامه‌های خودروهای مشابه و جایگزین این محصولات و تحويل آنها را نیز داده است اما این اقدام، یک امر پیشنهادی و کاملاً اختیاری است و در صورت عدم تمايل مشتريان به تغيير مدل خودروهای خود؛ محصولات ثبت‌نامی بلافاصله پس از تولید انبوه و تامین، تحویل مشتریان محترم خواهد شد.

مشخصات کوئیک S سایپا

به گفته مدیران سایپا در طراحی بخش جلوی "کوئیک S " از الگوی خط چشم و گونه یوز ایرانی استفاده شده و جلو پنجره هم نسبت به نمونه معمولی تغییر کرده است.

همچنین در بخش داخلی خودرو نیز شاهد تغیراتی هستیم که از جمله آن می توان به تغییراتی در کنسول میانی که صورت مستقل طراحی و ساخته شده است اشاره کرد. کنسول میانی داشبورد این خودرو دوباره طراحی شده و جایگاه دکمه ها و تجهیزات دکوراتیو نیز تغییر کرده است.

یکی از تغیرات دیگر داخلی خودرو نیز نمایشگر آن است که سبک مستقل از داشبورد را داشته  و تا حدی به روزتر از نسخه های قبلی به نظر می آید.

کوییک S به پیشرانه ۱.۵ لیتری ۸ سوپاپ یورو ۵ مجهز است که ۸۷ اسب بخار را با گشتاور ۱۲۸ نیوتن متر تولید می کند.

جعبه دنده ۵ سرعته دستی توان این پیشرانه را به چرخ های جلوی کوییک اس می رساند. دو کیسه هوا، جلو آمپر جدید، نمایشگر تعویض دنده، شیشه ها و آینه های برقی، تهویه الکتریکی دستی، چراغ روشنایی روز و… از جمله امکانات سایپا "کوئیک S " است.

مشخصات ساینا S سایپا

ساینا که به عنوان یکی از اعضای خانواده X200 سایپا شناخته می شد،  پس از ۴ سال عرضه در بازار فیس لیفتی را تجربه کرده است.

تغییر در بخش جلو، عقب و تریم داخلی از جمله تفاوت های میان نمونه های فعلی ساینا با "ساینا S "است.

اعمال تغییرات در طراحی چراغ های خودرو و سپر ها موجب شده است تا ظاهر این خودرو نسبت به نمونه های فعلی ساینا از ظاهر بهتری برخوردار شود.

در بخش طراحی جلو، عقب و کابین تا حدی تغییر کرده و به روزتر شده است. جلو آمپر خودرو تغییر کرده و سامانه GSI در نمونه دنده ای نیز وجود دارد.

همچنین دکمه سنسور نور (Auto Light) مستقل از دسته راهنما طراحی شده و بر روی پنل مجزا نصب شده است.فرمان طرح D، چراغ روشنایی روز، جلو پنجره جدید، گرافیک جدید کاسه چراغ های عقب، ت و سردنده جدید از جمله تفاوت های ساینای  با نمونه معمولی این خودرو است.

بیشتر بخوانید: معرفی 2 محصول جدید توسط سایپا/ تولید انبوه "کوئیک S "و "ساینا S " آغاز شد (+عکس و مشخصات) لینک کوتاه: asriran.com/003BN4

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سایپا ساینا s گروه خودروسازی سایپا تولید انبوه تغییر کرده کوییک اس ساینا S کوئیک S

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟

مخاطبان با ثبت پویشی با عنوان «جلوگیری از افزایش قیمت خودرو‌هایی که در موعد مقرر تحویل نشده است» عنوان کرده‌اند که شرکت ایران خودرو برای خودرو‌های با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۲ افزایش قیمت لحاظ کرده است.

به گزارش مهر، در واقع این شرکت با اعلام قیمت جدید خودروی پژو پارس در بهار امسال، فراخوان واریز وجه با قیمت جدید برای متقاضیان پژو پارس با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۲ ارسال کرده است در حالی که اگر این خودرو در موعد مقرر و تعیین شده یعنی زمستان سال گذشته به متقاضیان تحویل می‌شد متقاضیان باید این خودرو را با قیمت سال قبل خریداری می‌کردند و اکنون با مساله افزایش قیمت مواجه نمی‌شدند.

براین اساس مخاطبان از مسئولان وزارت صمت، شورای رقابت، سازمان تعزیرات خواسته‌اند تا به این موضوع رسیدگی کنند و از تضییع حقوق متقاضیان این خودرو جلوگیری شود.

پیرو موضوع قیمت جدید خودرو پژو پارس وزیر صمت روز گذشته در حاشیه جلسه مجلس در جمع خبرنگاران، ضمن سلب مسئولیت از خود در موضوع قیمت‌گذاری پژو پارس، عنوان کرد که وزارت صمت مجری سیاست‌های ابلاغی شورای رقابت است.

عباس علی آبادی در خصوص قیمت پژو پارس تاکید کرد که شورای رقابت مسئول، سیاستگذار و قیمت گذار است. وی بیان کرد: وزارت صمت براساس قانون، سیاستگذار قیمت‌گذاری خودرو نیست بلکه ما مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

افزایش قیمت پژو پارس بررسی می‌شود

در ادامه پیگیری‌های انجام شده سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت نیز در خصوص قیمت جدید خودرو‌های پژوپارس گفت: در این خصوص شورای رقابت جلساتی را برگزار کرده است و در حال رصد موضوع است. در این جلسات همه دست اندرکاران مرتبط دعوت می‌شوند و در حال بررسی هستیم که چقدر این مساله با دستورالعمل و قانون تطابق دارد.

وی اظهار کرد: بنابراین اگر عدولی از قانون صورت گرفته باشد و حقی از کسی تضییع شده باشد براساس ظرفیت قانونی به مساله ورود می‌کنیم.

دادجوی توکلی افزود: شورای رقابت تنظیم‌گر بازار خودرو است، اما این شورا هیچگاه قیمت‌گذار خودرو نبوده است. شورای رقابت دستورالعمل می‌دهد و براساس آن دستورالعمل نهاد‌های تنظیم گر فنی موظف باید عمل کنند.

بر اساس این گزارش، خودروی پژو پارس یکی از خودرو‌های پرتقاضا است، به طوری که سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر در سامانه یکپارچه برای خرید این خودرو ثبت نام و در نوبت تحویل آن در سامانه یکپارچه خودرو قرار گرفتند.

اما با وجود اینکه تعداد زیادی از متقاضیان این خودرو در نوبت تحویل زمستان ۱۴۰۲ بودند مسائلی در خصوص عدم انطباق این خودرو با استاندارد‌های ۸۵ گانه و توقف تولید آن مطرح شد.

واکنش ایران خودرو به فروش پژو پارس

گروه صنعتی ایران خودرو در واکنش به گزارش‌ها درباره گرانی پژو پارس توضیحاتی ارسال کرد که به شرح زیر است: در متن منتشر شده، ادعا شده است که ایران خودرو تعمدا تحویل محصول پارس را به بهار امسال موکول کرده تا بتواند با دریافت مجوز، قیمت‌ها را افزایش دهد، این در حالی است که تا روز ۲۵ اسفندماه سال گذشته که مجوز تولید این محصول از سوی سازمان ملی استاندارد تا بهار سال ۱۴۰۳ تمدید شده، تولید و شبکه گسترده تأمین ایران خودرو برای محصول سورن به عنوان جایگزین پارس برنامه‌ریزی کرده و با تمدید مهلت تولید از سوی سازمان استاندارد، خطوط تولید و شبکه تأمین ایران خودرو که برای تولید برنامه‌ریزی بلندمدت دارند، ناگزیر از بازگشت به شرایط قبل و سفارش گذاری برای تأمین قطعات محصول پارس شده است که این امر نیازمند زمان برای تغییر سفارش‌گذاری و تأمین قطعات بوده است.

هرچند بر اساس مصوبه شورای رقابت، اولویت بندی در سامانه یکپارچه، تعهدی برای خودروساز ایجاد نمی‌کند، با توجه به عدم تمدید تولید پارس تا ۲۵ اسفندماه سال ۱۴۰۲، گروه صنعتی ایران خودرو در راستای مشتری مداری و جلب رضایت متقاضیان، به اجرای طرح تبدیل پارس به خودرو‌های دیگر مانند سورن پلاس، پژو ۲۰۷ و تارا اقدام کرده است و تعدادی از متقاضیان که به نظر می‌رسد مصرف‌کنندگان نهایی بوده‌اند، به تبدیل و خرید محصولات استاندارد و دارای مجوز تولید پرداخته‌اند.

برخلاف ادعای مطرح شده در این متن، در اسفند سال ۱۴۰۱ و نه سال گذشته، ۸۰۰ هزار متقاضی محصولات ایران خودرو از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو درخواست خرید از محصولات این شرکت را داشته‌اند که بخش قابل توجهی از تقاضا‌ها نیز برای محصول پارس بوده است.

با وجود اصرار ایران‌خودرو به توقف تولید پارس به دلیل عدم توانایی در تطابق با استاندارد‌های ۸۵ گانه، مدیران وقت وزارت صمت بر اولویت‌بندی تمامی تقاضا‌ها تاکید کردند و بر همین اساس صف طویلی برای خودرو پارس نیز تشکیل شد که با توجه به برنامه توقف تولید در پایان سال ۱۴۰۲ بخش زیادی از تقاضا‌ها منوط به مجوز تولید از سوی سازمان ملی استاندارد برای ادامه تولید در سال ۱۴۰۳ شده است.

در این متن عنوان شده عدم صدور مجوز تولید از سوی سازمان استاندارد کافی بود تا ایران خودرو از تحویل خودرو خودداری کند! این در حالی است که برنامه تولید محصول پارس تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده و با توجه به قوانین و ضوابط موجود، ادامه تولید محصول فاقد استاندارد‌های ۸۵ گانه، نیازمند مجوز از سوی سازمان ملی استاندارد است و تمامی خودروسازان ملزم به رعایت این امر و دریافت مجوز لازم برای تمامی محصولات خود هستند.

نکته مغفول مانده در ماجرای توقف و تداوم تولید پژو پارس بازی‌های رسانه‌ای طرفین درگیر ماجرا بود؛ از چند ماه پیش شرکت ایران خودرو و سازمان ملی استاندارد در قالب‌های مختلف از جمله صدور نامه و مصاحبه اقدام به اظهارنظر در خصوص سرنوشت پژو پارس می‌کردند که در گزارش‌های مختلفی به این موضوع پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک