Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودرو ساینا، یکی از محصولات سایپا در انواع ساینا SX، ساینا EX، ساینا اتوماتیک و فول آپشن است که مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی، طراحی داخل و بدنه، مصرف سوخت، سرعت، محاسن، معایب، شرایط فروش و تفاوت آن با تیبا باعث نظرات متفاوت مصرف کنندگان شد.

‌به گزارش ایمنا بعد از رونمایی و عرضه خودرو تیبا توسط مجموعه سایپا از سال ۸۸، سایپا از خودرویی جدید به نام «سایپا ۲۳۲» در سال ۹۵ رونمایی کرد که بعداً نام آن را تغییر دادند و با نام ساینا به بازار عرضه شد؛ می‌توان گفت ساینا، بیشتر نسخه فیس لیفت تیبا اما با تغییرات کلی و جذاب‌تر از تیبا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی بدنه و مشخصات ظاهری ساینا

طراحی بدنه ساینا همچنان نمای محصولات قبلی سایپا را دارد و با نگاهی به مشخصات ظاهری ساینا متوجه شباهت آن با تیبا خواهیم شد. اما طراحان این خودرو سعی بر این داشته‌اند تا با ارائه طرحی بهبود یافته از تیبا و توجه بیشتر به جزئیات، طراحی بدنه اسپرت و جوان پسندانه ای را به بازار خودرو ارائه دهند.

بسیاری از علاقمندان به حوزه خودرو بر این باور هستند که طراحی بدنه ساینا شکل الهام گرفته ای از خودرو تویوتا یاریس مدل سدان (صندوق دار) دارد. اگر بخواهیم ظاهر ساینا که یکی از خودروهای محبوب در فروش نقدی سایپا به حساب می‌آید را از رو به رو نقد کنیم، در نگاه اول متوجه چشم گیرترین ویژگی یعنی چراغ‌های اسپرت آن خواهیم شد. نمای جذاب این چراغ‌ها با استفاده از کاسه چراغ کریستالی که بیشتر برای خودروهای قدیمی مانند پراید مورد استفاده قرار می‌گیرد ظاهر و نمای رو به روی خودرو را تحت تأثیر قرار داده است.

تراشه‌های کمرنگی که روی درب موتور ایجاد شده ظاهر اتومبیل را از سادگی و بلاتکلیفی دور کرده است. اما فضای زیادی که بین چراغ‌ها و شیشه جلوی پنجره وجود دارد، نمای خودرو را بد شکل کرده، از طرفی پهنای سپرها موجب شده تا هوای پیشرانه‌ها و خنک کننده ها تنها از میان سپرهای خودرو تأمین شود. اگر نمای درب‌ها و صندوق عقب ساینا را مورد بررسی قرار دهیم باز هم شباهت صندوق عقب و خطوط ایجاد شده به روی درها نمای نسبتاً تکامل یافته ای از تیبا را یادآوری می‌کند.

طراحی و نمای داخلی ساینا

طراحی داخلی ساینا خالی از خلاقیت است چرا که داشبورد و ادوات داخلی از پلاستیک‌های کارکرده و بی کیفیت خاکستری رنگ تشکیل شده است که عمر کمی دارند. روکش صندلی‌های ساینا با پارچه‌های معمولی پوشیده شده اما در نگاه کلی صندلی‌های این ماشین به نسبت خودروهای ارزان قیمتی مانند پراید در سطح قابل قبولی قرار گرفته است.

یکی از بزرگ‌ترین معایب این ماشین عایق نبودن خودرو در برابر سر و صدای خارج از کابین به داخل است. شاید کیفیت پایین کابین موجب شده تا در هنگام حرکت علاوه بر سر و صدا گرما و سرمای خارجی نیز به داخل اتومبیل وارد شود.

مشخصات فنی ساینا

وزن

۱۰۵۳ کیلوگرم

طول

۴۲۱۵ میلی متر

عرض

۱۶۶۳ میلی متر

ارتفاع

۱۴۸۴ میلی متر

پیشرانه

۴ سیلندر M۱۵ یورو ۴

حجم موتور

۱.۵ لیتر

گشتاور

۱۲۸ نیوتن متر

گیربکس

۵ دنده دستی

قدرت

۸۷ اسب بخار

شتاب ۰ تا ۱۰۰ KM

۱۲.۸ ثانیه

سرعت

۱۷۵ Km/h

مصرف ترکیبی در ۱۰۰ KM

۷ لیتر

حجم باک

۴۱ لیتر

سنسور عقب

دارد

ترمز ضد قفل ABS

دارد

ترمز پارک برقی

ندارد

چراغ مه شکن جلو

دارد

چراغ مه شکن عقب

دارد

نوع فرمان

هیدرولیکی

تعداد ایربگ

۲

سیستم تهویه

دیجیتال

حجم موتور ساینا سایپا ۱۵۰۳ سی سی است که تفاوت چندانی با موتور تیبا ندارد. موتور ساینا با قدرت ۸۷ اسب بخار در ۵۳۰۰ دور بر دقیقه، گشتاور ۱۲۸ نیوتون متر، ۴۰۰۰ دور بر دقیقه را تولید می‌کند. همچنین سطح آلایندگی ساینا یورو ۴ اعلام شده که این عدد به یورو ۵ قابل ارتقا است.

تفاوت ساینا اتوماتیک با دنده‌ای

وقتی حرف از تفاوت دو خودرو اتوماتیک و دنده‌ای می‌شود بسیاری فکر می‌کنند که تنها تفاوت این دو خودرو در دنده‌ای و اتومات بودن آن است اما زمانی که آپشن اتومات به خودرو اضافه می‌شود ویژگی‌های لوکس‌تری مانند صفحه نمایش دیجیتالی و لمسی و همچنین سردنده های لوکس نیز به آن اضافه می‌شود که هر دو از ویژگی‌های ساینا فول اپشن به حساب می‌آید.

از سایر امکانات و آپشن های رفاهی این خودرو می‌توان به امکان اتصال به بلوتوث صفحه نمایشگر اتومبیل و همچنین استارت دکمه‌ای و کروز کنترل خودرو اشاره کرد.

تفاوت ساینا با ساینا پلاس

ساینا پلاس یا همان ساینا آپشنال، نسخه کامل‌تر ساینا ساده یا همان ساینا EX است که برخی قابلیت‌ها بر روی آن اضافه شده است و با پرداخت هزینه نسبتاً بیشتر از ساینا ساده، می‌توانی اقدام به خرید ساینا پلاس کرد؛ با این وجود از مهم‌ترین و اصلی ترین قابلیت‌های ساینا پلاس می‌توان به فرمان جدید با دکمه‌های کنترل، مولتی مدیا، شیشه‌های دودی، کف پوش کابین و صندوق عقب، مولتی مدیا ۷ اینچی، دوربین دنده عقب، صندلی‌های چرم، سپرهای دو رنگ، نگهدارنده صندلی کودک و.... اشاره کرد.

تفاوت ساینا با ساینا S

اما نسل جدید ساینا، خودرو ساینا S است که تغییرات کلی و جزئی را نسبت به ساینا ساده می‌توان در آن مشاهده کرد. اولین بخشی که می‌توان به آن اشاره کرد، ظاهر و بدنه است که تغییراتی در سپرهای عقب، جلو و چراغ‌های عقب و جلو و همچنین تغییر طراحی صندوق عقب است. همچنین از مهمترین تغییرات اساسی ساینا S، داخل کابین آن از جمله مالتی مدیا، کیلومتر شمار جدید و فرمان آپشنال است.

تفاوت ساینا با تیبا

در حقیقت خودرو ساینا با تیبا از نظر حجم موتور، سوخت مصرفی و قدرت بدنه تفاوتی ندارند. تنها تفاوت این دو خودرو در طراحی ظاهری آن است. از نظر مشخصات فنی، خودرو ساینا با ارتقای گشتاور ۱۰۶ نیوتون متری به ۱۲۶ نیوتون متر، قدرت حرکت ماشین در سربالایی‌ها را بیشتر و بهتر کرده است.

تجهیزات و آپشن های ساینا

از مهمترین و اصلی ترین آپشن های ساینا می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد؛

سیستم تهویه دیجیتال صفحه نمایش MFD سیستم ضدسرقت سنسور دنده عقب نمایش دمای محیط بیرون سیستم ترمز ضد قفل ABS ایربگ سرنشینان جلو قفل مرکزی کمربندهای ایمنی جلو با تنظیم ارتفاع قفل ایمنی کودک ریموت کنترل آینه‌های جانبی برقی و تاشو تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو چراغ‌های مه شکن عقب و جلو شیشه بالابرهای برقی

رنگ‌های عرضه شده ساینا

رنگ‌هایی که برای اتومبیل ساینا معمولی توسط مجموعه سایپا در نظر گرفته شده‌اند و این روزها در بازار خودرو هستند، عبارت‌اند از سفید، مشکی، سرمه‌ای، نقره‌ای و قرمز که اگر رنگ به خصوص دیگری مدنظرتان است، می‌توانید با حضور به شعب سایپا اقدام به مشاوره و درخواست ساینا با رنگ دلخواه خود کنید.

مبلغ بیمه سالانه ساینا

یکی از مهمترین اقداماتی که باید قبل یا بعد از خرید خودرو اقدام به بررسی آن در اولین مرحله کرد، بیمه نامه شخص ثالث خودرو است؛ هزینه سالانه بیمه شخص ثالث ساینا (اردیبهشت ۱۴۰۰) حدوداً بین ۲.۳۰۰.۰۰۰ الی ۲.۴۵۰.۰۰۰ تومان است.

معایب ساینا پیشرانه ضعیف کیفیت پایین مونتاژ و اجزای کابین طراحی ناموزون ایمنی پایین مزایا ساینا کابین جادار امکانات قابل قبول بهبود طراحی داخلی و خارجی مصرف سوخت اقتصادی گستردگی خدمات و فراوانی قطعات قیمت ساینا

در آخرین فروش فوق‌العاده سایپا (خرداد ۱۴۰۰) ساینا دنده‌ای با مبلغ ۱۰۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان و ساینا اس با مبلغ ۱۴۲ میلیون و ۵۳۷ هزار تومان به فروش رسید.

کد خبر 500301

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بررسی خودرو ساینا ساینا سایپا ساینا ساینا دنده ای حمایت از تولیدات داخلی قیمت خودرو ساینا اس خرید ساینا ساینا اس قیمت ساینا مصرف سوخت ساينا ساینا s ساينا EX صفر سايپا ساينا ساینا صفر پیش فروش ساینا ساینا پلاس ساینا ex ساینا اتوماتیک قیمت روز ساینا sx آپشن های ساینا خودرو قیمت خودرو بازار خودرو خودروسازي خودرو داخلی خودروسازی سایپا سایپا خودرو سایپا ماشین سایپا محصولات سایپا قیمت سایپا خودرو ساینا عکس ساینا قیمت روز ساینا آپشن ساینا مشخصات فنی ساینا ex مشخصات ساینا sx چه ماشینی معرفی خودرو معرفی خودروی جدید بررسی خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خودرو ساینا طراحی بدنه مشخصات فنی ساینا پلاس صندوق عقب دنده ای چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش صدای ایران، رانا پلاس ارتقایافته جزو ارزان‌ترین سواری‌های تولیدی ایرانخودرو است که در بازار آزاد به طور متوسط ۶۵۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته ۷۱۰ میلیون تومان قیمت دارد و خرید پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما که از خط تولید کنار رفته، ۶۶۵ میلیون تومان آب می‌خورد.

تارا اتوماتیک تیپ V ۴، اما گرانقیمت‌ترین سواری داخلی به حساب می‌آید و این یکی یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال در بازار آزاد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است و فروشنده‌های ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای رقمی نزدیک یک میلیارد و ۴۰ میلیون طلب می‌کنند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.


قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳
ششم اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳،

۸۳۵ میلیون تومان

۸۳۵ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲،

۶۳۵ میلیون تومان

۶۳۵ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۹۸۰ میلیون تومان

۹۸۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲،

۶۷۵ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳،

۶۸۵ میلیون تومان
۶۸۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۰ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۴۰ میلیون

یک میلیارد و ۴۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳،

۷۱۰ میلیون تومان
۷۱۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲،

۸۲۰ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳،

۹۹۰ میلیون تومان

۹۹۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲،

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳

پراید ۱۵۱ تیپ DA که در قالب طرح فروش فوق‌العاده این روز‌های سایپا با قیمت تقریبی ۳۱۰ میلیون عرضه شده، در بازار آزاد به طور متوسط ۳۴۰ میلیون فروخته می‌شود.

ساینا S دنده‌ای جزو ارزان‌ترین سواری‌های داخلی این کارخانه است و به شکل متوسط ۴۴۵ میلیون به فروش می‌رسد. مثل کوییک دنده‌ای تیپ GX. کوییک دنده‌ای دنده‌ای تیپ SR حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و اطلس دنده‌ای تیپ G را ۵۹۵ میلیون می‌فروشند.

شاهین اتوماتیک که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا محسوب می‌شود، ۸۶۵ میلیون قیمت گذاری شده و خرید شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون آب می‌خورد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودرو‌های سایپا

مدل پنجم اردیبهشت ششم اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳،
۳۴۰ میلیون تومان

۳۴۰ میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل ۱۴۰۱،
۳۹۷ میلیون تومان

۳۹۷ میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل ۱۴۰۱،

۴۰۲ میلیون تومان

۴۰۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،
۴۴۵ میلیون تومان

۴۴۵ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳،

۴۴۵ میلیون تومان

۴۴۵ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۴۵۵ میلیون تومان

۴۵۵ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳،

۵۹۵ میلیون تومان

۵۹۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲
یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳
یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳،

۷۶۵ میلیون تومان

۷۶۵ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳،

۸۶۵ میلیون تومان

۸۶۵ میلیون تومان

دیگر خبرها

  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول